Presentació de “Quan Argentona era de pagès”, de Lluís Serra

El passat divendres 2 de gener es fa fer la presentació del llibre “Quan Argentona era de pagès”, al Saló de Pedra del Capítol, que era ple com en els grans dies. El llibre, un recull de molts dels articles que en Lluís Serra ha anat escrivint en la gran majoria de les publicacions d’Argentona des dels anys seixanta fins a l’actualitat, està estructurat en sis capítols, on de manera planera ens va explicant aquella vila que ja hem deixat enrere, la de la seva infantesa i joventut.

Ha estat editat per Voliana Edicions, amb la col·laboració del Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell.

Es llibre es pot trobar a les llibreries d’Argentona.

Foto: Pep Padrós
Foto: Pep Padrós
Foto: Pep Padrós
Foto: Pep Padrós
Pep Padrós
Pep Padrós
Foto Pep Padrós
Foto Pep Padrós
Foto: Pep Padrós
Foto: Pep Padrós

Leave a Comment