DIVENDRES I DISSABTES ACTES EMBLEMÀTICS PER INICIAR L’ANY

Divendres 2, a les vuit del vespre al Saló de Pedra del Capítol, es farà la presentació del llibre “Quan Argentona era de pagès”, de Lluís Serra, “el Moreno”. La presentació anirà a càrrec de Llorenç Soldevila. El llibre és un recull de molts dels escrits que en Lluís ha anat publicant al Full Parroquial, el Cap de Creu, a Fonts o el Banc de la Plaça, entre d’altres.

Dissabte 3, a les vuit del vespre al Saló de Pedra del Capítol, es farà l’acte de nomenament com a Socis d’Honor del Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell de Josep Lladó i de Lluís Serra, que seran presentats per Margarida Colomer i per Francesc Villà. Durant l’acte se’ls hi farà lliurament de l’escultura commemorativa, obra de l’escultor Manuel Cusachs.

 presentacio_argentona_pages_copia-212x300

Leave a Comment