EL NÚM. 56 DE FONTS JA ÉS AL CARRER

El núm. 56 de FONTS ja és al carrer!.

En aquest número l’article central és el de “La Cooperativa Agropecuària d’Argentona”, obra de Margarida Colomer. Es tracta d’un estudi molt complet de l’història del sindicalisme agrari a Argentona, des de la “Redemptora” de l’any 1917 a l’actual “Sindicat”, que posa llum a com un patrimoni de molts argentonins amb el pas de la dictadura ha quedat en mans d’uns pocs que el gestionen de manera força clarobscura. I l’estudi té mèrit en quant l’actual Junta del Sindicat, de qui no s’ha facilitat la composició, no ha permès accedir a un important fons històric que conserven i del què dubtem de la seva legitimitat per no deixar-lo estudiar.

També trobareu un petit dossier sobre la Penya Espanyolista d’Argentona, dues comunicacions sobre les conferències de l’Assun Zapata sobre Els Desbosch, senyors del castell de Vilassar i de Burriac i la d’en Joaquim Graupera sobre en Francesc Carreras i Candi que es van fer el juliol i el setembre respectivament.

Com sempre els socis l’heu rebut a casa i la resta la podreu trobar a la llibreria Arenas.

Portada
Portada
Sumari
Sumari

Leave a Comment