Ha començat el taller d’escriptura!

Si bé a Argentona ja se n’han fe d’altres, aquest és el primer taller que organitza el Centre d’Estudis Argentonins en tàndem amb el Museu del Càntir.

Ha començat el primer dissabte de febrer, i seguirà amb una periodicitat quinzenal fins a completar les quatre sessions matinals, d’11 a 14h, al mateix Museu, i en un espai ampli- degut al èxit de matrícules- i agradable com és el de la sala d’exposicions, entre les obres d’art de torn.

Si una característica diferencial té aquest taller d’escriptura és que està plantejat d’una manera on els talleristes aprenguin tant pels estímul de la coordinadora com del intercanvi dels treballs dels propis companys, amb uns paràmetres que venen marcats per la idea defensada per la coordinadora l’Assumpta Margenat quan insisteix que “en escriptura pública no tot s’hi val, ja que darrera del escriptor sempre hi ha un lector, cosa que obliga a escriure dedicant la màxima dedicació al receptor”.

Aquest taller doncs és una manera com una altre de “trencar-nos el cap” per ben explicar allò que volem explicar.

taller-escriptura

Leave a Comment