CONFERÈNCIA DE SALVADOR MILÀ

Avui dijous, a les 8 del vespre al Saló de Pedra, Salvador Milà, diputat al Parlament i ex-conseller de Medi Ambient i Habitatge, ens ha ofert una conferència sota el títol “el finançament de Catalunya”.

Amb força públic i molt d’interés, Salvador Milà ha anat desglossant d’on surten els números de la Generalitat de Catalunya, com es podria millorar els ingressos, ha explicat què és el deute i què és el dèficit i ha demostrat amb dades que el principal problema de deute és privat, no públic.

En acabar ha atès les nombroses preguntes dels assistents.

 

Salvador Milà durant la conferència
Salvador Milà durant la conferència

 

dsc_1064
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Tenint en compte que no fou possible la projecció del Power Point per problemes informàtics, pels quals demanem disculpes, possem a disposició els principals quadres que el Salvador Milà volia que veièssim.
 
 imagen1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 imagen21
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
imagen3
imagen4
imagen51
imagen6

Leave a Comment