Nomenament d’en Francesc Lladó com a Soci d’Honor

El passat diumenge 22 d’abril, a dos quarts de dotze del matí es va celebrar al Saló de Pedra del Capítol un important acte del Centre d’Estudis Argentonins.

 

Llorenç Soldevila va presentar públicament el número 50 de la revista Fonts, tot llegint un escrit fet pel director de la revista en Quico Villà, exposant el que significava haver arribat al número 50 de la nostra revista trimestral.

 

D’altra banda es va fer públic el nomenament del traspassat Francesc Lladó Tubau com a soci d’honor del CEAJC, en reconeixement a la seva empenta i perseverança en la creació del Centre d’Estudis Argentonins, del qual sempre en va ser membre de la junta, i la seva infatigable tasca a favor de la cultura catalana i argentonina i les seves tradicions. Durant l’acte es va llegir una glosa d’homenatge per part d’en Julià Lladó i d’en Josep Lladó, així com hi va haver paraules d’agraïment per part de la seva família, que varen recollir l’estatueta commemorativa del nomenament de mans de  Llorenç Soldevila.

 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la vila, Ferran Armengol, qui va voler agraïr la tasca del CEAJC en pro d’Argentona i també va dir unes paraules en record d’en Francesc Lladó.

 

Actualment la revista Fonts es porta publicant de forma trimestral i ininterrompuda des de fa dotze anys, la qual cosa la converteix en la revista argentonina no municipal de més durada fins ara.

 

 dsc_00242

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josep Lladó, Ferran Armengol, Llorenç Soldevila i Julià Lladó
Josep Lladó, Ferran Armengol, Llorenç Soldevila i Julià Lladó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mercè Lladó recull el guardó en nom de la família
Mercè Lladó recull el guardó en nom de la família

Leave a Comment