30 ANYS D’AJUNTAMENTS DEMOCRÀTICS

El proper diumenge 20 de desembre, a les 12h del migdia, en el Saló de Pedra del Capítol, es fa l’acte de commemoració dels 30 anys d’ajuntaments democràtics (1979-2009), coorganitzats pel Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell i l’ajuntament d’Argentona.

L’acte d’iniciarà amb la inauguració de l’exposició 30 anys de democràcia municipal: evolució de la vila, comissionada pel fotògraf Josep Padrós, i tot seguit es farà una taula rodona on participaran tots els alcaldes del període democràtic: Jordi Suari, Esteve Canal, Francesc Lladó (en representació del govern de Josep Maria Gallifa), Joaquim Casabella, Antoni Soy, Ester Merino i Pep Masó. La taula rodona la moderarà el periodista Pep Andreu.

En finalitzar l’acte es servirà un refrigeri.

L’exposició romadrà oberta els dies 2 i 9 de gener de 18 a 20h. i els dies 3 i 10 de gener de 12 a 14h. 

Per més informació us convidem a llegir els articles publicats al núm. 9 de la revista Fonts sobre les eleccions del 1979.

Eleccions 1979

 

 

 targeto0082

Leave a Comment